29 دی 1403
logo

مرکز تحقیقات پزشکی مبتنی بر شواهد

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/10/04 - 08:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 21
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تاکید بر پژوهش‌های کاربردی و همکاری‌های بین‌بخشی

در مراسمی با حضور اعضای پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر باقر لاریجانی رئیس این پژوهشگاه با قدردانی از خدمات ارزشمند دکتر ندا مهرداد، معاون پژوهشی سابق، و معرفی دکتر یزدی‌زاده به عنوان رئیس جدید، بر لزوم انجام پژوهش‌های هدفمند و کاربردی برای حل مشکلات جامعه، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و جذب نیروی انسانی متخصص تاکید کرد.

پژوهش‌های کاربردی و همکاری‌های بین‌بخشی در علوم غدد
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، دکتر ندا مهرداد، معاون پژوهشی سابق پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، در مراسم تکریم و معارفه که روز سه شنبه 29 آبان برگزار شد، از فرصت خدمت ۱۲ ساله خود و حمایت همکارانش ابراز قدردانی کرد. ایشان با تأکید بر اهمیت یادگیری متقابل در محیط کار، از همکاران خود به عنوان دوستان صمیمی یاد کرد.
 
دکتر مهرداد در سخنان خود بر اهمیت یادگیری و رشد فردی تأکید کرد و بیان داشت که در طول این سال‌ها همواره تلاش کرده است تا از تجربیات همکاران خود بهره‌مند شود  . 
دکتر مهرداد افزود: خوشبختانه در سال های اخیر با همکاری موثر با معاونت توسعه پژوهشگاه فرآیندهای پژوهشی تعریف شده و با راه‌اندازی سامانه مدیریت پژوهش، پرداخت‌ها تسریع و ارتباط بین واحدهای پژوهشی بهبود پیدا کرده اند. 
 وی ادامه داد: در طول مدت تصدی 12 ساله اینجانب بر معاونت پژوهشی پژوهشگاه  ۹۰۸ طرح و پایان‌نامه تصویب ، ۲۵ جلسه ارتباط با صنعت برگزار و ۱۳۹۳ طرح در کمیته اخلاق بررسی شده است.  
وی جذب ۳۳ دانشجوی دکتری پژوهشی و فارغ‌التحصیلی ۲۳ نفر از آن‌ها، همچنین جذب ۲۷ سرباز نخبه از سال ۱۳۹۸ تاکنون را از دیگر دستاوردهایی خواند که در حوزه توسعه نیروی انسانی با ایفای نقش موثر معاونت پژوهشی در طی این سال ها در پژوهشگاه رخ داده است. 
 
در بخش دیگری از این مراسم، دکتر بهاره یزدی زاده معاون پژوهشی پژوهشگاه نیز، مدیریت فرایندهای پژوهشی در پژوهشگاه در زمان تصدی دکتر مهرداد را به عنوان یک الگو در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران مثال زدنی توصیف کرد و بر لزوم تعریف پروژه‌های پژوهشی با اولویت‌های مشخص و با هدف حل مشکلات واقعی جامعه تأکید کرد.
دکتر یزدی زاده بر اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی در پژوهشگاه تأکید کرد و بیان داشت که همکاری نزدیک با دانشگاه‌ها و سایر مراکز پژوهشی، نقش مهمی در ارتقای سطح علمی پژوهشگاه داشته است.
در ادامه این مراسم، همکاران و دانشجویان از زحمات دکتر مهرداد قدردانی کرده و برای ایشان در ادامه مسیر زندگی پس از بازنشستگی آرزوی موفقیت کردند.
دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم،  نیز بر اهمیت همکاری و همدلی همکاران برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر تاکید کرد. ایشان با اشاره به چالش‌های پیش رو، بر لزوم انجام پژوهش‌های هدفمند و کاربردی برای حل مشکلات جامعه، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و جذب نیروی انسانی متخصص تاکید کرد.
دکتر  لاریجانی با اشاره به چالش‌های مالی حوزه پژوهش در کشور، بر لزوم توجه مراکز تحقیقاتی بر جذب اعتبارات از منابع خارج پژوهشگاه و دانشگاه و تقویت ارتباط با صنعت تاکید کرد. 
وی ادامه داد: پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به عنوان یکی از مراکز پیشرو در حوزه تحقیقات غدد درون‌ریز و متابولیسم، همواره خود را ملزم به رعایت بالاترین استانداردهای علمی، اخلاقی و قانونی می‌داند. تمام فعالیت‌های این پژوهشگاه تحت نظارت دقیق مراجع ذی‌صلاح و با رعایت کامل قوانین و مقررات صورت می‌گیرد.
رئیس پژوهشگاه همچنین افزود: تغییر کاربری ساختمان های وابسته به دانشگاه موضوع جدید نیست و در خصوص پژوهشگاه این کار با هدف ارتقای سطح تحقیقات و توسعه دانش در حوزه غدد درون‌ریز و متابولیسم صورت گرفته و این تحقیقات می‌تواند در نهایت به بهبود درمان بیماران و ارتقای سطح سلامت جامعه کمک کند.
وی ادامه داد: بخش قابل توجه ای از هزینه ها در فرایند بازسانی ساختمان جدید پژوهشگاه به کمک خیرین حوزه سلامت و نه از منابع دانشگاه مطابق با قوانین و مقررات جاری کشور و با اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح تامین شده است.
 
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 287059
معصومه طاهرخانی
تهیه کننده:

معصومه طاهرخانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه